Sunday, August 3, 2008

Dag 2

Vi spelade dubbel idag med Bempa. Kom 3:a efter förlust mot folke och phill i semi. Det berodde mest på folkes raspdisciplin. Fan.

Imorgon är det dags för första dagen på kontoret. Ska bli kul. Robin ska med in och lära mig lite grejer.

Fan, det händer en hel del grejer i mitt liv just nu. Känns fett soft. Thats the way i like it maaan!

Spelar just nu poker turnering med folke. Vi är fan ganska bra. kul!

Jag ska pulverisera Coccinelle nästa år. Yes!

Puss

7 comments:

Joachim Andersson said...

Haha... Lycka till.. Bli inte för stor bara.. Var ödmjuk.. De hade fördubblat era chanser... :) Och ni behöver nog vinna mer än 2 tävlingar under 2 år.. ;) hehe.. Vi ses ute på banorna.. Nästa år SKA vi ta upp kampen om trippeln.. I dubbeln behöver vi knappt gå på halvfart.. ;) haha.. Puss

Ivar said...

Sa du ödmjuk Jocke....

Glömde alla stora trippeltitlar ni samlat ihop de sista två åren...

två vunna nationella tävlingar och DM är inte så dåligt, vem vet hittar ni någon att lira med nästa år kanske det blir en DM titel till...

Joachim Andersson said...

haha.. Okej.. När ja, Krille å Jonas spelade vann vi ALLA Nationella tävlingar (4 stycken), SM, Landslagskvalet (2 år i rad) Och förlorade endast en match under hela året (mot Belgien). Men vi fick inte chansen att spela VM. DU spelade VM detta år Björn. Men då klagades det inte......
Men vi ska ha chansen efter en enda seger detta året?
Själv tycker ja det varit väldigt jämnt iår bland topp spelarna. Vilket gör att de kan vara lite jobbigt att plocka ut årets VM lag. Men vem vet.. Harko vet säkert snart ;)

Joachim Andersson said...

Men vi ska ha chansen efter en enda seger detta året?
-NI ska de ju givet vis vara... ;) haha

Ivar said...

Ni gjorde ett fantastiskt år, det tror jag ingen har ifrågasatt, inte jag i alla fall. Men det var väl inte det som det handlade om det var de två senaste åren som du kommenterade.

Varken Jag eller Albin är aktuella för VM i år eftersom vi tackat nej för länge sedan.

Sedan har jag lite svårt att påverka vem som ska bli uttagen eller inte! Men om du tror något annat så visst, då är det ok att vara bitter.

Albin said...

Klart ni vann allt Jocke, Men hade vårat trippellag funnits hade ni nog fått finna er i att komma 2:a i allting.
Finns mycket skräplag som vunnit grejer innan boulen blev bra i Sverige!

Joachim Andersson said...

Ivar.. Det handlade inte om vem som vinner eller inte. Utan att vara konsekvent! Ena året skall vi ta ut spelare för att just DOM är duktiga. Men helt plötsligt skall ett lag tas ut.. Denna ekvationen går inte ihop!

Albin! Det laget jag ingick i för ett par år sen hade pissat er på ryggen!! Ni vinner långt ifrån allt nu! Å mot oss hade ni knappt lyckats med att ta poäng... :)