Wednesday, May 6, 2009

Dagens Sanning! :D


"Niklas kommentar om Albins blogg:
En blogg som inte har uträttat så mycket ännu men den har potential att växa då killen som skriver är en liten Chiuaua som låter mer än han uträttar vilket alltid är kul att läsa ;).
På det stora hela är det en rolig prick som lär sig av livet för varje dag, jag blir inte förvånad om denna snubbe spelar på rivieran om 5 år tillsammans med Zigenarna och hustlar turiter på tusentals € varje dag! :) "

7 comments:

Anonymous said...

Det är sant bubben, du har ju faktiskt bara 2 raka SM guld och lite NM och skit. Inte så mycket att hänga i granen. Du är ju trots allt 23 år :)

/Morbror

Anonymous said...

Skönt med familjen i ryggen Plantan, blod är tjockare än pastis eller vad det nu är man säger...? ;) tyvärr har jag ingen morbro som håller mig i handen genom min boulekarriär :(.

//raspduttarn

Köhalmi said...

Hahahahahahaha, du e för rolig "lilla apan"!

Albin said...

Håller mig i handen :D, Ja men någon måste ju försöka att styra upp mig/försvara mig annars går det ju åt skogen direkt.

Jag tycker det var roligt det du skrev. Och bilden, den visar den sanna Albin. Bra val där! :D

Ivar said...

Försvara? ser mig snarare i det här fallet som förmedlare av kunskap. Det var ju plågsamt uppenbart att skribenten saknade den! :)

Anonymous said...

Subjektiva bedömningar är min specialité ;)

Om Albin hade haft 100 SM guld hängandes i granen hade det fortfarande inte stått i paritet med hur mycket han syns och hörs! :) Kanske kanske med ett VM-guld så hade det legat even-Steven,

Men jag tycker det är så mycket mer rätt att sikta på "tattarboulen" på rivieran, Nu kom jag på att Köhalmi också platsar in med dig där nere med sina gener!!

Lycka till Kenneth och Albin! Ring mig när matcherna överstiger 1000€ strecket då kommer jag och fyller ut er i en trippel vs Momo, Lakahal och Essafri! ;)

//raspduttarn

Köhalmi said...

hahahaha, tattare som jag e snor jag hellre än hustlar;)